Bug report [IG] Ammo

Locked
User avatar
Westorz
Member
Posts: 21
Joined: Tue Aug 01, 2017 10:48 pm
Location: Belgium

Thu Aug 03, 2017 2:41 pm

Your in-game name?: John Santoro
Describe the bug: Currently when I try to use 12GA ammo for my Shotgun it says I don't have a deagle in my inv to put it in, ODDLY enough when I try to use .50AE ammo it says nothing.
Additional details: Might be the same for other kinds of ammo
John Santoro - 20

User avatar
Shepherd
Senior Administrator
Posts: 32
Joined: Tue Jul 18, 2017 12:25 pm

Thu Aug 03, 2017 2:56 pm

Confirming this, happened with .45 ACP too.

User avatar
Westorz
Member
Posts: 21
Joined: Tue Aug 01, 2017 10:48 pm
Location: Belgium

Thu Aug 03, 2017 5:46 pm

I was able to drop the ammo by trying to drop wood [2], sady can't drop the wood atm.
John Santoro - 20

User avatar
Roshi
Management
Posts: 20
Joined: Mon Jul 17, 2017 7:52 pm

Sun Aug 06, 2017 7:40 pm

This is possibly fixed in version 1.0.2, this bug report won't be locked untill confirmed.

Edit 9-8-2017:
Problem didn't occur anymore, this report will be archived.
Image

Locked
  • Information
  • Who is online

    Users browsing this forum: No registered users and 1 guest